Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Controler GSM pentru automatizari (Modbus)
Brand
S4422
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Controlerul GSM–S4422 permite monitorizarea si controlul de la distanta a unor dispozitive electrice si electronice, prin intermediul oricarei retele GSM folosind orice telefon mobil de oriunde din lume. Are implementat protocol MODBUS.

Functia de comunicator alarma: Evenimentele inregistrate de senzorii instalati (senzor de temperatura, de prezenta, de fum, de inundatie, etc.) sunt transmise prin SMS la 5 numere de telefon presetate.

Restart echipamente: prin SMS catre controler pot fi pornite, oprite sau restartate diferite echipamente (servere, modemuri, pompe de apa, sisteme de iluminat, aer conditionat, etc.).

Functia de termostat: in controler sunt incorporate doua termostate digitale pentru controlul instalatiilor de incalzire sau climatizare a caror temperatura de lucru poate fi modificata printr-un SMS.

Functia de telecomanda permite deschiderea unei bariere, inchiderea/deschiderea unei porti automate sau armarea/dezarmarea unei centrale de efractie printr-un simplu apel netaxabil.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura